HATTUSAS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 847 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hattusas. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 19:47 Voor de eerste keer daar besteld en aangenaam verrast! Eten is goed warm, en heerlijk rijkelijk bereid. Vriendelijke bezorger. Het was zo lekker, dat ik ze naderhand nog gebeld heb om te complimenteren. De bezorger bleek de eigenaar te zijn. Top!
27 feb 2024 om 21:06 Het eten was koud en je krijgt niet genoeg saus bij ookal betaal je ervoor
24 feb 2024 om 23:20 Het eten was lekker warm en smaakte goed alleen één bakje knoflook is echt te weinig voor zo'n lekkere kapsalon
23 feb 2024 om 14:31 Duurde te lang voor de bestelling was gearriveerd. 30 min te laat.
10 feb 2024 om 19:34 Iets te snelle bezorging, het eten kwam 20 min eerder dan gevraagd, te vroeg voor ons omdat nog niet iedereen thuis was. Verder wel weer heel lekker!
8 feb 2024 om 20:14 Lekker zoals gewoonlijk, zelf gehaald dus geen sterren voor bezorging.
20 jan 2024 om 19:35 De kip kan iets bruiner, niet zo zacht
14 jan 2024 om 20:10 Was erg lekker en super warm.
6 jan 2024 om 21:04 Was weer lekker!
12 dec 2023 om 19:50 Was lekker, warm zoals altijd als we bij Hattussas bestellen. Ik vroeg me af, kun je ook een halve portie krijgen???
10 dec 2023 om 20:01 Warm en altijd lekker eten
3 dec 2023 om 20:16 Lekker zoals altijd